Körömmatrica

Manapság már szerencsére nem kell igazi festőművésznek születni ahhoz, hogy gyönyörű ábrákat, rajzokat hozhassunk létre a körmökön. Elég pár körömmatrica és olyan felületeket alkothatunk meg, amilyeneket még a legtehetségesebb rajzolók is megirigyelnek.

Mondhatjuk, hogy a gyönyörű minták ragasztásnyira vannak tőlünk, hiszen hozzájuk nem kell más, mint a matrica, a fedőlakk, na meg egy kis türelem és ügyesség. De lényeges, hogy tényleg nem bonyolult dolog.

Körömmatrica óriási választékban megvásárolható a gellakk.com webáruházból, annyira jó áron, hogy mindjárt vehetünk akár 10 fajtát, hogy minden körömépítésnél más lélegzetelállító mintát hozzunk létre. A webáruház termékei között kétféle körömmatricát különböztetünk meg.

Az egyik az akril, a másik pedig a 3D típusú. A különbség a felvitelük módjában van. A 3D rögzítéséhez fedőlakkot használunk, az akrilt pedig a felvitel előtt be kell vizezni. Ha Ön is szeretne fantasztikus virágokat, csipkét vagy éppen hóembert a körmeire, vásároljon tőlünk!