Vállalat-irányítás

Vállalatirányítás felsőfokon

Vállalatirányítás felsőfokon

Nem könnyű kiválasztani a megfelelő ERP rendszert, viszont akad néhány szempont, amiket figyelembe véve egyszerűbb lesz a döntés. A winner.hu vállalatirányítási rendszere, az Oracle alapokon fejlesztett megoldásnak köszönhetően, igazán előremutató frissítéseken esett át.

Ennek hála, átláthatóbbá vált az eltérő tételek kezelése egy bizonylaton belül. Sokáig problémát jelentett az XML interfészek adatbázisában történő feldolgozás egészen idáig, hiszen a winner.hu ezt is sikeresen integrálta a rendszerbe.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

A munkát nem csak elvégezni, hanem leellenőrízni is kell

Kivétel nélkül, minden munkaterületen szükséges egy felügyelő vagy felvigyázó, akinek a feladata, hogy a különféle munkafolyamatokat szemmel tartsa és azokról beszámoljon a munkaadónak. A vállalatirányítási és a termelési rendszerek esetében, a projekt-kontrolling tölt be a munkafelügyelőjéhez hasonló feladatokat.

Használatával számos vállalatnak könnyebbé válik az irányítása, hiszen a projekt-kontrolling folyamatosan összegyűjti az információkat a projektekről, figyelmeztet a határidők betartására és levonja a következtetéseket. Egy kattintás ide a folytatáshoz....