Orijen kutyatáp

Az egészséges táplálkozás a kutyusoknak is éppen olyan fontos, mint a gazdiiknak. A négylábúak is akkor tudnak vidám, betegségek nélküli és hosszú életet élni, ha minőségi ételt esznek, amiből hozzájutnak minden fontos tápanyaghoz, vitaminhoz és ásványi anyaghoz.

Ezt nem akármelyik eledel tudja biztosítani, ezért a tudatos állattartóknak megfontoltan kell dönteniük. Például az Orijen kutyatáp egy igazán nívós termék, amit kimondottan a négylábúak igényeinek megfelelően állítanak össze, minőségi alapanyagokból és szem előtt tartva a korból, méretből és fajtából adódó sajátosságokat.

Ugyanis egy kistestű kölyökkutyának egészen biztosan nem ugyanazokra a tápanyagokra és főleg nem ugyanolyan mennyiségben van szüksége, mint egy kifejlett, nagytestű ebnek. Ez az egyik legsarkalatosabb példa, azonban az Orijen kutyatáp gyártói ennél finomabb különbségekre is odafigyelnek. Válasszon Ön is a kedvencének ideális Orijen kutyatápot és meglátja milyen sokat számít, hogy kimondottan neki készült eledelt fog enni!