A munkát nem csak elvégezni, hanem leellenőrízni is kell

Kivétel nélkül, minden munkaterületen szükséges egy felügyelő vagy felvigyázó, akinek a feladata, hogy a különféle munkafolyamatokat szemmel tartsa és azokról beszámoljon a munkaadónak. A vállalatirányítási és a termelési rendszerek esetében, a projekt-kontrolling tölt be a munkafelügyelőjéhez hasonló feladatokat.

Használatával számos vállalatnak könnyebbé válik az irányítása, hiszen a projekt-kontrolling folyamatosan összegyűjti az információkat a projektekről, figyelmeztet a határidők betartására és levonja a következtetéseket. Ennek a segítségével könnyebben megállapítható, hogy az adott munkafolyamat hol volt sikeres és hol bizonyult veszteségesnek. Ma már a legtöbb vállalat vezetősége azon a véleményen van, hogy a projekt-kontrolling nélkül el sem tudná képzelni a munkát.

Hiszen általa nem kell minden projekthez külön munkafelügyelőt alkalmazni, mert bőven elég, ha igénybe veszi a projekt-kontrolling nyújtotta lehetőségeket. Amennyiben Ön is vállalatot irányít, mindenképpen használja ki ezt a lehetőséget!