Vállalatirányítás felsőfokon
Vállalatirányítás felsőfokon

Nem könnyű kiválasztani a megfelelő ERP rendszert, viszont akad néhány szempont, amiket figyelembe véve egyszerűbb lesz a döntés. A winner.hu vállalatirányítási rendszere, az Oracle alapokon fejlesztett megoldásnak köszönhetően, igazán előremutató frissítéseken esett át.

Ennek hála, átláthatóbbá vált az eltérő tételek kezelése egy bizonylaton belül. Sokáig problémát jelentett az XML interfészek adatbázisában történő feldolgozás egészen idáig, hiszen a winner.hu ezt is sikeresen integrálta a rendszerbe.

A komponens szolgáltatások teszik lehetővé a személyre szabhatóságot, a beépülő modulok kiválasztását követően. Az angol és német nyelvű felhasználói felület is nagy előrelépésnek számít a nemzetközi piacon. Ezen felül, minden felirat és mező lefordítására van lehetőség, illetve a magyar szöveg cseréje is kivitelezhető.

Az eddigi rendszer 5 analitikus kódot volt képes kezelni, ami már így is elég hatékonynak számított, viszont ezt sikerült megdupláznia a winner.hu csapatának, az újításoknak hála.