Tárcsasúlyos edzőgép

Az izomzat növeléséhez kellő elszántságra van szükség, ami nemcsak annyiban nyilvánul meg, hogy nap mint nap emelgetjük a súlyokat. Ha valóban látványos eredményt szeretnénk elérni, akkor teljes életmódváltásra van szükség, amennyiben eddig nem foglalkoztunk testedzéssel és formálással.

Ebben a helyzetben szükségünk lehet például a kínálatban található tárcsasúlyos edzőgép valamelyikére. A kényelmes használat érdekében, mindegyik modellt különféle módon lehet állítani, dönteni, stb.

Egy modern tárcsasúlyos edzőgép által, szinte minden gyakorlatot elvégezhetünk, amivel növelhetjük az izomtömeget és csökkenthetjük a zsírréteget a bőrünk alatt. Ideális választás a fogyni vágyóknak, de elsősorban azok fogják hasznát venni, akik szeretnének izmot pakolni magukra.

A modern tárcsasúlyos edzőgépek közé tartozó Solid XP előnye, hogy akár ketten is használhatják egyszerre, a kivehető és többfunkciós padnak köszönhetően. A fekvenyomástól kezdve, a háthoz húzáson át egészen a lábhajlításig, mindenhez használható a tárcsasúlyos edzőgép.