Fali kerékpártartó

A kerékpárok tárolásával sok esetben akadhatnak gondok. Aki kertes házban lakik, az valószínűleg az udvaron vagy a garázsban tartja a biciklit. De mi a helyzet azokkal a bringásokkal, akik például panelben élnek?

Egy bringa mindenhol útban van a lakásban. A fali kerékpártartó viszont orvosolja ezt a problémát. Természetesen azoknak is praktikus lehet, akik a garázsba szeretnék felszerelni ezt a nagyszerű eszközt.

Legyen szó bármilyen változatról, szinte biztosan bárki képes felszerelni néhány pillanat alatt, elvégre a legtöbb esetben nem kell 2-nél több csavart befúrni a falba. Ahol a fali kerékpártartó érintkezik a bicikli vázával, ott olyan bevonattal van ellátva, ami nem hagy nyomot a festésen. Amikor fém a fémmel érintkezik, akkor rendszerint karcok és lepattogzás keletkezik.

Ez a veszély nem áll fent a fali kerékpártartó használata során. Költséghatékony megoldás, amivel akár egyszerre 2 bringát is tárolhatunk a lakásban egyetlen fali kerékpártartón. Sokkal biztonságosabb, mint kint hagyni a lépcsőházban, ahol nagy valószínűséggel előbb-utóbb eltűnne a bicikli.