IP telefonközpont
IP telefonközpont
IP telefonközpont

Az egyes szolgáltatások, illetve termékek személyre szabhatósága elképesztően fontos, különösen a kisebb cégek esetében. Az IP telefonközpont ideális választás a maximum 250 fővel rendelkező vállalatoknak, hiszen minden igényt kielégít, megbízhatóan működik és teljes mértékben a személyes elvárásokhoz igazítható.

Az intelligens hibrid telefonközpontról valóban csak szuperlatívuszokban beszélhetünk, hiszen amellett, hogy kényelmes és sokoldalú felhasználást nyújt, a készülék ára is roppant költséghatékony.

Ha már az IP telefonközpont érdemeiről beszélünk, nem hagyhatjuk említés nélkül a szóban forgó egység rugalmasságát sem, hiszen az elvárásainkhoz igazítva, bármikor egyszerűen bővíthetjük, az egyéni konfigurálásról már nem is beszélve.

Hála a fejlesztő által megálmodott beépíthető applikációknak, az IP telefonközpont nemcsak az azzal dolgozó munkatársakat varázsolja el, de a telefon másik oldalán lévő felet is. Abban az esetben, ha érdekli a lehetőség, csakis profi forrástól vásároljon, mint például a Panasonic!