Énok összes könyve

Jézus követőiről sok mindent tudunk a fennmaradt történeteken keresztül, de mi van azokkal az egykor élt emberekkel, akik valamilyen oknál fogva az eltitkolt történelem szereplői maradtak? Ha hihetünk a legendának, Isten egyik angyala, Énok is az imént említettek közül való– az ő életéről, tetteiről és jövendöléseiről szól az Énok összes könyve.

A szóban forgó rejtélyes férfiú életútja roppant különleges, bár magasztossá igazán akkor vált, amikor az Úr magához emelte és a legfőbb angyalává tette. Az Énok összes könyve az emberiségnek íródott, kortól és nemtől függetlenül, hiszen abban olyan tanításokat és intelmeket találhatunk, amelyeket a jelenlegi életünkben is érdemes megszívlelni.

Persze a próféta valóságosságát ma is többen megkérdőjelezik, mint ahogy tették azt az elmúlt évezredek során, mégis úgy néz ki, a tanításokra egyre többen és többen kíváncsiak. Abban az esetben, ha szeretne fényt deríteni erre a nagy titokra, az Énok összes könyve garantáltan kiváló olvasmányélményt fog nyújtani!