kerekesszék

Bármelyikünkkel előfordulhat, hogy egy baleset vagy betegség következtében járási nehézséggel találjuk szembe magunkat, esetleg tolószékbe kerülünk. Ilyen esetekre többféle kerekesszék létezik. A mechanikus változat azoknak a betegeknek való, akik szabadon tudják mozgatni a felső végtagjaikat. Ily módon képesek biztosítani az eszköz hajtását.

De mindazoknak, akik felső végtagi bénulással vagy más akadályozottsággal kénytelenek együtt élni, az elektromos kerekesszék jelenti a megfelelő választást. Ezeknél a modelleknél az irányító egység több módon is paraméterezhető. Jobb- és baloldalra egyaránt felszerelhető, oldalra kihajtható, egyénileg beprogramozható.

A több dőlésszögben állítható ülés növeli a komfortérzetet, a le- és felszerelhető karfa pedig azért jó az elektromos kerekesszék esetében, mert megkönnyíti a beszállást. Tökéletes kellék egy ilyen tolószék a mindennapi bevásárláshoz vagy az ügyek intézéséhez, mert jelentősen megkönnyíti a mozgáskorlátozott betegek életét. Sokféle kerekesszék vásárolható meg a harmoniagyogyaszat.hu webáruházból.