fog implantátum

20 évvel ezelőtt a hazai implantológia valóban le volt maradva az amerikaitól és az európai átlagtól. Innen származott az a tévhit, hogy az állítólag magas színvonalú beültetés csak nyugati országokban történik. Valójában ma már nincs különbség a magyar és a külföldi fog implantátum között.

A Relax Dental Center orvosai ugyanazokat a szöveteket, kapcsolódó anyagokat, technikákat és technológiákat használják, mint a fejlettebb országokban dolgozó kollégáik. A magyarországi fogorvosképzés olyan magas mutatókat jelenít meg, mint az Egyesült Államokban és Európában.

Tehát ne siessen az USA-ba szóló repülőjegy megvásárlásával, hiszen ugyanolyan kiváló minőségű fog implantátumokat kaphat itthon is, amelyek minden nemzetközi szabványnak megfelelnek! Sokan úgy gondolják, hogy a beültetések ára hazánkban indokolatlanul magas, ráadásul más régiókban vagy országokban mindez sokkal olcsóbban is elérhető. Ne essünk áldozatul ezeknek a mítoszoknak sem, mert az kellemetlen egészségügyi következményekkel eredményezhet a fog implantátumok behelyezése során!