Egészség

Minden embernek az egészsége a legfontosabb és mindent meg is kell tennünk annak érdekében, hogy a lehető leghosszabb ideig meg is tudjuk ezt őrizni. A munkaügyi szakportál felállított egy sorrendet a munkahelyek között aszerint, hogy melyek a legegészségesebbek. A legtöbb ember a napja nagyrészét a munkában tölti, így nagyon nem mindegy, hogy ott mit is dolgozik és természetesen milyen körülmények között.

Az eredmények szerint a legegészségesebbek a fitnessedzők és ezzel mi sem vitázhatunk, mert egyértelmű, hogy az egészség kéz a kézben járnak a sporttal, mozgással. A szoftvermérnököz kerültek a dobogó második fokára, mert biztosítva van nekik a kreatív munka környezet.  A harmadik helyezettek a kertészek, virágárusok lettek ami szintén nem meglepő, ugyanis a csodás környezet, a növények közelsége minden emberre nyugtatólag hatnak, így nem beszélhetünk stresszes körülményekről. Az első tízben még benne vannak az irodai alkalmazottak, közalkalmazottak, kisvállalkozók és biztosítási ügynökök is.

Természetesen ez a felmérés a realitást mutatja, de nem lehet egyénekre lebontani, mert a legfontosabb, hogy jól érezzük magunk abban a munkakörben és környezetben ahol éppen dolgozunk és természetesen meg is legyünk azzal elégedve!