fehér sportcipő

Ebben az évben is megtalálhatóak olyan lábbelik a toplistán, amelyek különböző helyzetekben is használhatóak. A fehér sportcipő nemcsak gyalogláshoz vagy edzéshez vehető fel. Ma már sokan a hétköznapi teendőknél is kombinálják vele a megjelenésüket. A fehérről mindenki tudja, hogy felkapott szín, bár arra figyelni kell, hogy mivel könnyen koszolódik, rendszeresen takarítsuk.

A sportcipőket néhány évvel ezelőtt csak az edzőtermekben vagy tornaórán tudtuk elképzelni, azonban ma sokan szoknyákkal is kombinálják. Ez a kinézet hozzájárul a laza és modern megjelenéshez, miközben kényelmesen gyalogolhatunk, akár hosszabb távok megtételére is alkalmas.

Télen és a melegebb hónapokban szintén használható, de érdemes pamut zoknit felvenni hozzá, hogy a melegebb napokon se izzadjon bele a lábunk. A fehér sportcipő egy nedves szivacs segítségével takarítható, de az esős napokon inkább hagyjuk otthon. Nők és férfiak körében is elterjedt a használata, ráadásul kedvező áron vásárolhatóak meg. Viselete korosztálytól független.