A legjobb hely egy laptopnak az utazás során
A legjobb hely egy laptopnak az utazás során
A legjobb hely egy laptopnak az utazás során

Első ránézésre ez is olyan, mint a többi hátizsák. Viszont az USB laptop hátizsák merev kerettel van ellátva azért, hogy a benne lévő eszközöknek ne essen bajuk. Amikor átvesszük a laptopot a futárszolgálattól, vagy bármilyen más elektronikus eszközt, az is nagyon alaposan be van csomagolva.

Ellenkező esetben szinte biztosan tönkremenne a szállítás során. Éppen ezért nekünk is gondoskodnunk kell arról, hogy a notebook vagy a tablet ne törjön szét vagy repedjen meg, miközben úton vagyunk.

Mert amikor szükségünk lesz rá, akkor szomorúan konstatálhatjuk, hogy a gondatlan szállítás miatt berepedt az iPad kijelzője. Ez nem fordulhat elő az USB laptop hátizsákban, amiben mindennek megvan a maga helye. Így lesz valóban biztonságos a szállítás. Elegáns megoldás, ami jelentős anyagi kiadástól kímél meg minket.

A laptop tartó párnázott, ezért tompítja a rázkódást. Az USB laptop hátizsák pedig vízlepergető anyagból készült, ezért nem engedi át a nedvességet sem. A vállpántok szélesek és szintén ki vannak párnázva, ezért az USB laptop hátizsák nem fogja vágni a viselője vállát.