Minőségi irodaszolgáltatás elérése
Minőségi irodaszolgáltatás elérése

A Regus egy olyan – irodákat, tárgyalótermeket és üléstermeket bérbe adó – cég, mely mindenekelőtt támogatja ügyfeleinek igényeit, lehetővé téve a költséghatékony és rugalmas munkavégzést. A magyarországi piacon már 20 éve jelen lévő hálózat 120 országban, 900 városban, 3,000 helyszínen megtalálható irodaházai igényes és célorientált munkahelyi környezetet teremtenek minden vállalkozás számára. Budapesten először a Rákóczi úton, majd a Szabadság téren és a Parlament közelében, később pedig Óbudán, Újbuda központjában, a Váci úton, valamint az Astorián nyílt irodaközpontjuk.

 

A Regus széleskörű szolgáltatásai közé tartozik az irodahelyiségek, tárgyaló-és üléstermek, valamint business lounge-ok bérbe adása mellett a virtuális iroda is. Manapság egyre többen választják a hagyományos vagy éppen közösségi irodák helyett az otthonról való munkavégzést. Ám a privát szféra és az üzlet vegyítése nem minden esetben lehetséges, így a legtöbb otthonról dolgozó vállalkozó kávézókban vagy éttermekben tartja találkozóit vagy tárgyalásait. De mivel nem mindig könnyű megtalálni az ilyen eseményekhez ideális környezetet, ezekben az esetekben lehet kifizetődő a Regus virtuális irodáját és az azzal járó előnyös szolgáltatásokat választani.

 

A Regus székhelyszolgáltatása ugyanis biztosítja az üzleti életben olyannyira fontos, magas presztízsű címet bármely cégnek vagy vállalkozásnak, emellett saját telefonszámot és dedikált üzenetrögzítőt, postakezelést, recepciós szolgálatot, illetve adminisztrációs támogatást foglal magába. Az ügyfeleket mindemellett pedig az előfizetés típusától függően havi pár nap kedvezményes irodahasználat, 3,000 business lounge-hoz való hozzáférés, továbbá a tárgyalótermekre és videókommunikációs szolgáltatásokra vonatkozó árengedmény illeti.