gurulós állványok
gurulós állványok
Gurulós állványok

Villanyszerelési munkálatok csúcstechnológiás kiegészítője, az egyszerűbb és hatékonyabb munkavégzésért. A létrával szemben, alternatív lehetőséget képviselnek a gurulós állványok. A talajjal 4 ponton érintkező lábazat stabil alátámasztást biztosít. A görgők keménygumival borítottak, amelyek megfelelő tapadó felülettel rendelkeznek, megelőzve ezzel az esetleges elmozdulásokat, munkabaleseteket.

A fékezhető, menetes állítási lehetőséggel rendelkező kerekek lépcsőzetes terepviszonyok között is ideális megoldást nyújtanak. Mérete, magassága és munkafelülete az adott munkakörülményekhez egyszerűen és rugalmasan adaptálható. Össze- és szétszerelése nem igényel egyedi szaktudást.

Szállításuk modulokra bontva történik, költséghatékony megoldást kínálva a vállalkozásoknak. Vezetékek behúzása, elektromos szekrények, kapcsolószekrények, lámpák szerelése a gurulós állványok segítségével biztonságosabb körülmények között kivitelezhető. A gurulós állványok bármikor egyszerűen mozgathatóak, ezzel időt és energiát megtakarítva a munkafolyamat során.