Harisnyák minden változatban
Harisnyák minden változatban
Harisnyák minden változatban

A várandós nők nemcsak saját magukra kell vigyázzanak, hanem a kis pocaklakóra is, ezért semmiképpen nem szabad például megfázniuk. Gyakran választják a kismama harisnya különféle típusait, mindenki azt, amelyik számára a legkényelmesebb.

Nos, kedvükre válogathatnak a gabriellaharisnya.hu webáruház gazdag felhozatalából, mert itt biztosan megtalálják azt a kismama harisnya modellt, amit szívesen viselnek a terhesség idején.

A Mamma 20 DEN kismama harisnya jó választás, hiszen ennél a darabnál a gondosan illesztett hasi betét gyengéden támasztja a fontos részeket. Kényelmes darab, mert lapos varrással és megerősített orr-résszel készült. Az érzékeny bőrű kismamák is nyugodtan viselhetik, mert aloe vera kivonattal van gazdagítva, ami megszünteti a viszketést, ha esetleg ez jelentkezne, illetve hidratáltságot biztosít a lábaknak.

40 és 100 DEN, valamint leggings változatban is kapható, ezek a hideg időkben jelentenek optimális védelmet. Szerezze be Ön is, mert a kismama harisnya nem hiányozhat a szekrényből!