Juice gép

A hotelek, klinikák, catering cégek, éttermek a konyhatechnikával foglalkozó vállalatokhoz fordulnak, amikor olyan eszközöket, berendezéseket keresnek, amelyek nem találhatók meg egy átlagos elektronikai szaküzletben. A juice gép is valószínűleg az ilyen cég terméklistáján lesz fellelhető.

A juice igen közkedvelt ital, ennek ipari mennyiségű előállítására pedig elengedhetetlen eszköz ez a berendezés. A juice gép lehetővé teszi a hideg gyümölcslevek, teák, kávé tárolását és adagolását. Rendelésre, legfeljebb 6 héten belül hozzájuthat a vásárló. A kiszállítást és a beszerelést is vállalja a forgalmazó, illetve az esetleges javítást.

Egy korlátozott méretű juice gép lehetővé teszi a kisebb üzletekben történő alkalmazását is, illetve ebben az esetben nem elhanyagolható az alacsonyabb energiafogyasztás sem. Ezek általában két- vagy háromtankosak, függőleges keverővel rendelkeznek, aminek a habképződés megakadályozása a feladata. Jó tudni, hogy minden tartálynál lehetőség van a hőmérséklet beállítására, ráadásul nagyon könnyen tisztíthatóak.