üveges kandalló

Nemcsak a tradicionális, rusztikus házbelsők vonzó kelléke egy kandalló. Sőt! Elképesztően modern és trendi, mégis melegséget sugárzó konstrukció az üveges kandalló. Annál is inkább, mert általában ezeknek a típusoknak a kialakítása enged a legtöbbet gyönyörködtetni a tűzifa lángolásában.

Egy üveges kandalló nem csupán egy, hanem általában 3 oldalról átlátható. Letisztult, modern, minimalista otthonokban szokták beépíteni, ahol a hideg és sallangmentes térbe a tűz látványa azonnal melegséget lop.

Az imént említettek miatt nagyon fontos szerephez jut a minőségi kialakítás, hiszen a tűzzel nagyon gyorsan pórul járhatunk. A cégünk által kifejlesztett és gyártott Pan Tech üveges kandalló betétek megfelelnek minden ilyen követelménynek, a biztonsági tényezőket szem előtt tartva.

Ez azt jeleni, hogy minden modell zárt rendszerű és ajtóval leválasztott. A modern NERO üvegezés pedig már a jövő technológiáját vetíti elő. A különböző igényekre válaszul, 3 tűztércsaláddal rendelkezünk, amelyek közül mindenki kiválaszthatja a megfelelőt.