polikarbonát Budapest

A tetőfedés, teraszkiépítés esetén még mindig a polikarbonát bizonyul az egyik legjobb választásnak, már ami a fő alapanyagot tekinti. A polikarbonát Budapest területén is számos kiváló tulajdonságot tud biztosítani, arról nem is beszélve, hogy az UV-sugarakat is távol tartja ez az anyag.

Milyen spektrumú sugarakat enged át? Nos, ugye a fény egyik legfőbb összetevője az UV-sugár. Ez sajnos nagyon rossz hatással lehet egy olyan teraszra, amelyik nincs megfelelő módon fedve, mert mondjuk a tető nem polikarbonát Budapest adott otthonában. Az Nap erős sugara sajnos igen gyorsan ki tudja szívni a kerti bútorok, ponyvák, festékek színét, és elöregíti a különböző műanyag vagy festék felületeket.

Szerencsére a polikarbonát Budapesten is visszaverik az UV sugárzás közel száz százalékát. Van, amelyiknek csak az egyik oldala UV védett, van, amelyiknek mindkettő. Hazánkban a leggyakrabban alkalmazott fajta nem más, mint a víztiszta. Ez a modell a fényt képes átengedni, azonban nem lehet rajta átlátni.

Ott van még a beépíthető, úgynevezett bronz fajta is. Ez még nem annyira népszerű Magyarországon, pedig esztétikus látványt nyújt, főként modern, minimalista stílusú házaknál. Népszerűtlenségének fő oka, hogy még melegebbé válhat alatta a légkör, mint a víztiszta változatnál. A polikarbonát fajták mellett még az üvegtető is nagy kedvenc.

Milyenek hazánkban az üvegtető árak?

Általában, amikor valaki a teraszfedés mellett gondolkozik, arra is kíváncsi, hogy mi, mennyibe kerül. Szerencsére a jól megválasztott üvegtető árak kedvezőek lehetnek, tehát ez egy jó megoldás. Amikor a tetőformák kiválasztására kerül sor, akkor sokaknak az ár/érték arány a mérvadó.

Tehát a lényeg, hogy az üvegtető árak úgy legyenek kedvezőek, hogy közben a magas nívó adva legyen. Mik állnak rendelkezésre? Nos, az egy irányba döntött, félnyereg tető egyszerű építést és felhasználást biztosít. A tető hossza 3-4 méter kinyúlásig tekinthető alapárasnak, az 5 méternél hosszabb tető elemek tervezése szintén egyedileg történik. Nagy kedvenc még a kupolás megoldás. Az üvegtető árak itt is reálisak.