UV körömlakk

A híres kultúrák virágzása idején, például a görögöknél, fontos volt a külső, ezen belül is inkább a férfiak körömápolása és díszítése volt meghatározó. Napjainkra ez sokat változott, mivel inkább a hölgyek fordítanak több figyelmet és pénzt minderre. Az UV körömlakk is főként a nők körében elterjedt, ez persze nem zárja ki a férfiak ehhez való jogát sem.

Az egyszerű levegő hatására száradó lakkok még mindig használatosak, de mégis a zselés anyagú, UV lámpa hatására kötő változatok kerülnek egyre inkább előtérbe. A www.shop.naillounge.hu weboldalon minkét típusú körömlakkot meg lehet rendelni, mivel időnként mindegyikre szükségünk lehet. Megtalálható a csodás színekkel rendelkező CND Vinylux termékei is, amelyekhez nincs szüksége semmilyen kellékre, de a híres CND Shellac ajánlatait is érdemes végignézni.

Közös jellemvonásuk a minőség, amely egyrészt a tartósságban nyilvánul meg. Az UV körömlakk azok számára lehet előnyben, akik nem szeretik várni, amíg a lakk megszárad, mert az UV lámpa alatt pár perc alatt egyenletesen megköt.