kismama kabát

A tél beköszöntése előtt érdemes beszerezni a meleg ruhákat. A várandóság ideje alatt nagyon fontos, hogy kényelmes legyen az öltözet. Manapság többféle kismama kabát közül is lehet válogatni. Az igényeinek megfelelően kiválaszthatja azt a típust, ami a legjobban tetszik. Az elegáns öltözködés a kisgyermekes anyukákat is megilleti. A stílusához legközelebb álló darabot választhatja ki, ha az oldalra látogat. Ünnepi alkalomra tökéletes opció a szövetkabát, ami nagyon elegáns.

A szőrmegalléros, kapucnis kismama kabát sportos megjelenést kölcsönöz és megfelel a hétköznapokra. Azok a hölgyek, akik aktív életet élnek, sokat utaznak autóval, nekik a rövid dzseki ajánlott, mivel kényelmes benne a vezetés és a mozgás. Akik több időt töltenek a szabadban, a térdig érőt is felvehetik, így biztosan nem fáznak meg. A tavaszi és őszi darabok szintén keresettek, mivel nemcsak a terhesség alatt, hanem utána is hordhatóak. Többféle színben kaphatóak. A kétfunkciós kismama kabáttal is jól jár, a betéttel megnöveli a méretet és kényelmessé válik.

Az igazán különleges és sokak kedvence a háromfunkciós hordozós kabát, ugyanis kibővül még egy betéttel, amivel biztonságosan bárhová magával viheti kisbabáját. Ez egy nagyszerű megoldás a mamának és a babának is. Ha már nincs szükség a betétre, ki lehet cipzározni és a ruhatárát gazdagítja egy vagány darabbal. Minőségi anyagból készülnek, amit az is bizonyít, hogy számos mosás után is újszerű állapotban maradnak. Mindegyik kabát zsebekkel van ellátva, ami még praktikusabbá teszi. Alacsony hőfokon mosógépben moshatóak.

Méretekben és színekben is van választék. Ha megtekinti az oldalt, kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb téli kabátot. Válassza ki azt a színt és modellt, ami a leginkább megfelel a stílusának és tükrözi az egyéniségét. A kétfunkciós, hosszított női mellény kitűnő a szabadidős tevékenységekhez. A kabátok mellett, sálak is kaphatóak, némelyiket babahordozóként is lehet használni. Ebben az időszakban sem elhanyagolható a megjelenés. Egy nőnek nagyon fontos az elegáns öltözet.