Ugrálóvár otthonra

A gyermeke imád ugrándozni? Játszóházakban, kicsiknek szervezett rendezvényeken alig lehet lekönyörögni az olyan játékokról, amelyeken szabadon pattoghat, bukfencezhet és szaltózhat? Akkor érdemes megfontolni az ugrálóvár otthonra való beszerzéséhét, hiszen így nem kell minden alkalommal fizetni a mókáért és addig maradhat benne, amíg csak szeretne vagy bír.

Az ugrálóvár otthonra a hétköznapokban is hasznos lehet, amikor nem tudja másképp levezetni az energiáit, hiszen ebben eltöltve néhány percet vagy órát, utána már biztosan nem fog kívánkozni még a játszótérre vagy biciklizni.

Ha esik az eső vagy hideg van, esetleg Önnek nincs ideje elmenni a lurkóval valahová, akkor csak fel kell fújni az ugrálóvár otthonra tervezett változatát és egy jó ideig le lehet kötni a kicsit. Persze azért nem árt a fél szemét rajta tartani, nehogy sérülés történjen, de ha előre megbeszélik az ugrálás szabályait, például mindig figyeljen, hol van vége a várnak és ott már ne próbálkozzon akrobata mutatványokkal, akkor nem lehet nagy gond.