Kiváló távirányító

Nagy az öröm, amikor sikerül beszerezni egy nagyképernyős Samsung tévét, de ha tönkremegy a távirányító, akkor a boldogság hamar tovaszáll. Elég rossz helyzet, amikor a több százezres 4K, HDR tévével ülünk szemben, de még csatornát sem tudunk váltani.

A TV távirányító Samsung esetében ritkán szokott meghibásodni, de ha véletlenül eltörik vagy víz éri, akkor könnyen tönkremehet. Nélküle pedig számos funkció elérhetetlenné válik a tévén.

Ezekre a készülékekre már nem is nagyon terveznek gombokat, szóval be kell érnünk egy ki-bekapcsoló gombbal. A TV távirányító Samsung márkánál elég bonyolultnak számít, tehát egy univerzális modellel nehéz lenne helyettesíteni. A megoldás a taviranyi.to lesz, ahol egyszerűen rendelhetünk a készülékünkhöz eredeti típust.

A TV távirányító Samsung esetében nem kerülnek többe, a márkához képest. Az okostelevíziók kezelése lehetetlenné válik, viszont nagy eséllyel meg fogjuk találni az eredeti változatot a webáruházban. Az a TV távirányító Samsung lesz ideális, amelyik az adott készülékkel használható.