átmenetes haj

Kíváncsi vagy rá, hogy a mostani szalonokban divatos frizura miként állna Neked? Egy budapesti barber shop TOP 10-es listájából az átmenetes hajstílusok sem maradtak ki. Most mindent pontosan meg fogsz tudni az összes olyan frizuráról, ami jelenleg nagyon divatos. Konkrétan 10 fajta van, amit kötelezően ismernie kell egy férfinak.

Első helyen szerepel az átmenetes stílus, ami roppant népszerű férfi frizura, hiszen az utcán is napi szinten láthatod. Ez egy kontrasztos vágás, ahol az oldalsó rész nincs összedolgozva a fejtetőt borító hajjal, de attól még az átmenet természetesen jelen van. Haladjunk tovább a slicked back frizurára, ami egy klasszikus stílus és úgy készül, hogy a hajtövet megemelik, ezzel dúsabb hatás érhető el, kortól függetlenül lehet alkalmazni.

A következő a pompadour, ami hátrafésült, de felül egész hosszúra hagyott frizura. Napjainkban is igen divatos, akár hosszabb átmenettel, akár rövidebbel, de sok helyen lehet látni. A quiff egy laza, kócos hajviselet, ami felül hosszúra van hagyva és oldalt közepesen hosszú vagy rövid teljesen. Napi többszöri beletúrástól sem veszít a tartásából. A flat top ma már eléggé ritka hajviseletnek számít, ugyanis ezzel túl gyakran, mondhatni 4 naponta fodrászhoz kellene menni. Ez az igazi katonai frizura oldalt teljesen rövid és felnyírt, fent pedig formázott, de szintén nagyon rövid.

A buzz cut sima egyenletes vágás, egyformán levágva mindenhol arányosan, amit otthon is el tudsz készíteni, persze a megfelelő kézügyesség szükséges hozzá. A spiky a hölgyek egyik kedvence, beállítani egyszerű, mert csak felfelé kell fésülni és kicsit közben előre is, tehát sokféleképpen hordható. A comb over egy klasszikus viselet, oldalt el van választva és rengetegen kedvelik.

A manbun pedig a hosszabb tincsekre jellemző, amit össze kell fogni. Végül a francia crop is említésre méltó, amit könnyedén be lehet állítani, oldalt és hátul rövidre van vágva, a teteje pedig hosszabb marad. Egy profi szakember mindig segíteni fog kiválasztani az ideális fazont, figyelembe véve a fejformát, a trendet és az igényeidet.