Shea vaj
Shea vaj

Azt mondják, hogy manapság már a levegő sem olyan, mint régen volt. Nagyon sok ember szenved száraz bőrrel, pikkelysömörrel vagy különböző ekcémákkal. Most itt van egy természetes alapanyagokból készült krém, a shea vaj, ami kiválóan ápolja, hidratálja, megnyugtatja és regenerálja a bőrt.

Ezen kívül gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik. Tradicionálisan készítik úgy, hogy a karité fa érett gyümölcseinek belsejét összetörik vagy apróra darálják, majd vízzel keverve, tűz felett óvatosan melegítik. Az ebből kiolvadó zsiradék a víz felszínén összegyűl, az eredmény pedig egy vajszerű, kissé füstös illatú növényi zsiradék, a shea vaj.

Magas az A-, E- és F-vitamin tartalma. A shea vaj másik nagy előnye, hogy hosszú ideig jó minőségű marad, nem avasodik meg. Webáruházunkban könnyen megrendelheti ezt a remek terméket bárki, így érdemes megtekinteni az árucikkeinket, hiszen igen sokféle, természetes alapanyagokból készített bőr- és testápoló termék vár itt a vásárlókra. Nézzen be Ön is, informálódjon a termékek áráról, a megrendelés és kiszállítás módjáról is!