Telefon előfizetés
Telefon előfizetés

Az Invitel lakossági árukínálatában fellelhető megannyi élvezetes multimédiás szolgáltatás, interaktív, digitális, HD televízió, gyors internet, telefonszolgáltatás. A mobil telefon használata nagyon elterjedt, de nem szorul háttérbe a vezetékes telefon igénybevétele sem.

Előnyös telefon előfizetés céljából forduljon az Invitelhez, és válassza ki az Önnek kedvező csomagajánlatot. Telefoncsomag önállóan nem rendelhető, de ajánlataink között akciósan és praktikusan megtalálható mindegyik csomagban az internet és tv-szolgáltatás mellett.

A Színvilág S Start csomag ára tizenkét hónap vagy huszonnégy hónap hűségidőre 3 290 Ft/hó, 0 Ft belépési díjjal, határozatlan hűségidőre pedig 6 690 Ft/hó, és 40 000 Ft a belépési díj. A helyi és helyközi hívás 8,50/6,00 Ft, a távolsági hívás 16,50/9,00 Ft.

Ha bármilyen kérdése van a telefon előfizetés szolgáltatással kapcsolatosan, az ügyintézők azonnal válaszolnak rá. On-line kattintson a chat ablakocskára, de hívhatja akár az Infóvonalat, ügyfélszolgálatukat a weboldalukon feltüntetett telefonszámokon.