táblafólia

Ha kisgyermekes szülő vagy, akkor bizonyára fedeztél már fel az otthonod falán kisebb-nagyobb „műalkotásokat”, amelyekkel csemetéd a legnagyobb jóindulattal ajándékoz meg, valahányszor kedve támad valami látványosat és maradandót alkotni.

Az öntapadós táblafólia közös mókává teheti azt, amiért eddig csak bosszankodtál, hiszen ez egy olyan, krétával vagy filctollal telerajzolható felület, amiről bármikor eltüntetheted, illetve újjal helyettesítheted a spontán felkerülő képi vagy szöveges üzeneteket. Mi több, a táblafólia segítségével olyan tanulósarkot is kialakíthatsz a lakásban, ahol kisgyermeked első óriásbetűi a vonalas füzet korlátaitól szabadon, így a megszokottnál sokkal magabiztosabban születhetnek meg.

Természetesen, az öntapadós táblafólia a felnőtteknek is zseniális dekorációs kellék, hiszen a hűtőszekrényre ragasztott cetlire fontos tennivalókat, időpontokat lehet feljegyezni, de különleges élmények őrzőjévé is tehető, ha egy családi vagy baráti összejövetel résztvevői rajta hagyják az üzeneteiket.