Az IP tv funkciói
Az IP tv funkciói

Az Invitel, ahogyan a szlogenje is jelzi, távlatokat nyit. Ez valóban így van, ugyanis az IPtv csomagok használatával, jóval kényelmesebbé és élvezhetőbbé válik a tévézés.

Tudni kell, hogy az Invitel ezen a szolgáltatáskörön belül, gazdag felhozatalt kínál fel, úgy a televíziós csatornák, mint a műsorok szempontjából. Ezek nem csupán az újabb készülékeken nézhetőek, mivel a hagyományos tévén is elérhetők. Az IP tv rendszerrel járó pluszok interaktívak, így rengeteg lehetőség áll a tévézők rendelkezésére.

Elég csak az elektronikus műsorkalauzra gondolni, aminek a segítségével utánajárhatunk bármelyik műsorban vagy filmben szereplő hírességnek, de emlékeztetőt is beállíthatunk, így a készülék jelezni fogja, hogy kapcsoljunk át a kívánt csatornára, amikor elkezdődik a megtekinteni kívánt film.

A műsorok megállíthatóak, így ha megcsörren a telefon, nem kell azon aggódni, hogy nem látjuk a film legérdekesebb részét. Elég megállítani, majd folytatni onnan, ahol abbahagytuk. Az IP tv rendszer segítségével a műsorokat fel is vehetjük és visszanézhetjük bármikor, amikor kedvünk tartja.