véső gép

A falbontás vagy faláttörés nem tartozik a könnyű feladatok közé. Szerencsére, ha adott egy megbízható véső gép, akkor rögtön egyszerűbb a munka és gyorsabban is lehet haladni. Nem csoda hát, hogy a kőművesek szívesen választják a Bosch GSH 11VC bontókalapácsot, aminek a sikere az optimális teljesítmény/tömeg arányban rejlik, hiszen a 12 kilogrammot sem nyomó masina büszkesége a 1700 W-os motor, ami 23 J ütésenergiára képes.

A véső gép kialakításakor a mérnökök igyekeztek a kisebb rezgés elérésére, ami érződik is. A csupán 8 m/s² a függetlenített fő és oldalsó kézifogantyúnak, illetve az optimális ütőműnek köszönhetően nem rezeg bele az ember egész teste a véséskor, bontáskor. A bontómasinát könnyedén lehet kezelni a talaj irányában történő munkavégzésnél egyaránt, ami főleg a hosszúkás kivitelnek tudható be.

A véső gép modernségét igazolja a konstans elektronika megléte, ami nem mellesleg hozzájárul az egyenletes teljesítmény eléréséhez, még akkor is, amikor megnövekedett terhelésről van szó. A pozitívumok sorát erősíti a karbantartási kijelző megléte, ami figyelmeztet az esedékessé váló szénkefecserére.

Teljes mértékben beválnak a Bosch akkus gépcsomagok

Az akkumulátoros szerszámok a 21. században hihetetlenül felkapottak. Nagy sikernek örvendenek a Bosch akkus gépcsomagok közül a GBH 180-LI akkumulátoros fúrókalapács és fúrócsavarozó szettek, amik vezetékes teljesítményre képesek. Egy olyan csomagról van szó, ami a magas minőséget képviseli a lehető legkedvezőbb áron.

A masinák kényelmesen kezelhetők, nagy teljesítményre képesek, könnyűek és még akkor is hozzájárulnak a hatékony előrehaladáshoz, ha fej feletti munkavégzésről van szó. Az efféle Bosch akkus gépcsomagok előnye a pneumatikus ütőszerkezetben, illetve az 1,7 J ütési energiában rejlik.

Nem szabad megfeledkezni a sokoldalú felhasználhatóságról sem, a három állású funkciókapcsoló révén. Végre a fúrás, ütvefúrás és csavarozás is egyszerű. A Bosch akkus gépcsomagok esetében nagyon fontos a tartósság. A robusztus ház és az akkumulátor-cellavédelem biztosítja a strammságot.