vastag fonal
Vastag fonal

Amennyiben egyedi pulóvert, sálat vagy takarót szeretne készíteni saját magának, illetve szeretteinek, érdemes fonalat vásárolnia és abból kötni különféle színekben, méretekben. Ahhoz, hogy nagyon kényelmes, meleg és puha holmi legyen, vastag fonal használatára lesz szükség.

Most számtalan árnyalatban, különféle összetételű pamut, alpakka vagy gyapjú változatot rendelhet a webáruházunkból. Fonalaink első osztályúak és a legjobb ár-érték arányban kaphatóak. Rendeljen Ön is tőlünk, amennyiben egyedi kötött holmikat szeretne készíteni!

A vastag fonal felhasználása ugyanúgy történik, mint a vékonyé, talán annyiban fog eltérni, hogy nem minden kötésmintát lehet alkalmazni. A legvékonyabb fonal vastagságot A betűvel jelölik, míg a legvastagabb típusok az F kategóriában lesznek.

Böngésszen kedvére az oldalunkon és válassza ki azt, amelyik megfelelően vastag fonal a kívánt pulcsi vagy egyéb darab elkészítéséhez! Termékeink horgoláshoz is tökéletesen alkalmasak. Ne hagyja ki a lehetőséget, hanem készítsen horgolt kardigánokat is télire!