6. kerületi lakások

Még pár nap és újra itt van szeptember, az iskolakezdés ideje. Nyilván ilyenkor az egyetemisták is újra felköltöznek a nagyobb egyetemi központokba. Nem véletlen van ekkora érdeklődés a 6. kerületi lakások iránt. Mivel ez a kerület a város központjának a közvetlen közelében terül el és így a fővárosi egyetemekhez is viszonylag közel van, ezért elég sok egyetemista igyekszik itt lakást találni. Kétség nem fér hozzá, hogy máshol lehet kissé olcsóbban is bérelni szobát vagy lakrészt, mint itt, azonban az ingázás költségét, meg a napi szinten elpazarolt időt sokan nem veszik számításba.

A csalódás akkor szokott bekövetkezni, amikor az első hónap után kiderül, hogy nem érte meg a város perifériáján kicsivel kevesebbért lakást bérelni, mert a városi busz, villamos, metró is pénzbe kerül. Azonban a 6. kerületi lakások bérlése esetén nem szükséges igénybe venni a közszállítási szolgáltatást. Ugyanakkor, a www.alberletbudapest.hu weboldalon bemutatott 6. kerületi lakások rendkívül modernek. Mivel nemrég voltak teljesen felújítva, ezért semmiféle karbantartási munkálatot nem kell végezni rajtuk.

A berendezésük is úgy lett kialakítva, hogy akármikor beköltözhet az albérlő anélkül, hogy egyetlen bútordarabot is magával kellene hoznia. Nagy előny főleg az egyetemistáknak és fiatal házasoknak, akik még nem rendelkeznek kellő mennyiségű és megfelelő bútordarabbal ahhoz, hogy egy lakást vagy szobát teljes egészében lakhatóvá tegyenek.

Ráadásul a konyha is teljesen felszerelten várja az albérlőket, vagyis minden szükséges dolog megtalálható benne, ami a főzéshez, sütéshez, mosogatáshoz kell. A lakás, ami egy nappaliból, hálószobából áll, továbbá konyha és fürdőszoba is tartozik hozzá, 130 ezer Forintért bérelhető, ami semmiképpen sem mondható magas árnak a fővárosi viszonyokhoz képest. A másik lakrész több szobával rendelkezik, mindegyik külön bérelhető, a konyha és a fürdő pedig közös. Itt a rezsi is fix, így nem lesz majd viszály a lakótársak között, hogy ki mennyit fogyasztott és ezért kinek kell többet, kevesebbet fizetnie.