gödörfúró

A kert körül mindig vannak olyan teendők, amik ásással párosulnak. A kisebb-nagyobb lyukak készítése során viszont már elfelejthetjük az ásót és lapátot, mivel itt van a benzinmotorral felszerelt gödörfúró, amit elég csak berántani és máris teszi a dolgát. A készülék voltaképpen arra lett tervezve, hogy kiváltsa az emberi erőt és megkímélje a tulajdonosát a felesleges izzadástól.

Voltaképpen elég csak a kitűzött helyre letenni, majd stabilan megtámasztva kezdődhet a munka. A gödörfúró brutális 40:1-es áttéttel rendelkezik, ami gondoskodik róla, hogy gyorsan elkészüljön a kívánt mélységű lyuk. Szőlő, sövény telepítésénél, betonoszlopok helyének, kerítések alapjainak előkészítésére egyszerűen kiváló.

A rendszeres használat mellett igényli a felülvizsgálatot, a lég- és üzemanyagszűrő, a meghajtó házban lévő zsír cseréjét. Minimális odafigyelés mellett, hosszú éveken keresztül kiváló munkatárs lesz a talajmunkálatokban. A gödörfúró tehát az a megtérülő befektetés, amire megéri költeni, ugyanis jelentősen felgyorsítja az ásást, még a komolyan kötött talajban is.