A gyulai Várfürdő
A gyulai Várfürdő

Gyula, Békés megye egyik leginkább látogatott üdülőparadicsoma. Ez nem is csoda, hiszen a Várfürdő olyan élményekkel várja a vendégeket, amelyek egyedülálló nyaralást garantálnak. A 19 medencével büszkélkedő gyógy- és élményfürdő Európa egyik legmodernebb fürdőkomplexuma.

Szívesen járnak ide a turisták szórakozni és regenerálódni. A gyógyvíz ugyanis kiváló hatással van a mozgásszervi problémákra és különböző gyulladásos megbetegedésekre. Ugyanakkor a Várfürdő csak egy a sok látnivalóból, amivel a Békés megyei városka rendelkezik.

A várkertben egész évben gazdag és változatos programokkal várják az érdeklődőket. Hagyományőrző rendezvények, sportesemények, zenei és kulturális fesztiválok kavalkádja fogadja a látogatókat. Nem csoda tehát, hogy szálláshelyből is akad bőven a városban.

A kisebb családi fogadóktól kezdve, az elegáns, szállodákig mindent megtalál, így az igényeinek megfelelő szállások közül válogathat. Látogasson el a szallaskeres.hu weboldalra, ahol egy csokorban megtalálhatja a szálláshelyeket és akár le is foglalhatja!