vezeték nélküli mikrofon
Vezeték nélküli mikrofon

Az előadás technikának ez egyik elengedhetetlen tagja a megfelelő hangosítás. Gyakran hatalmas teret kell beénekelni vagy egyszerűen csak a mondanivalónkat eljuttatni a leghátsó sorokba, ami egy szabad területen, netán több 100 férőhelyes épületben komoly kihívást jelentene. A szabados mozgást teszi lehetővé a vezeték nélküli mikrofon, aminek birtokában teljesen kibontakozhatunk.

Nem kell állványhoz vagy vezetékhez kötnünk magunkat, mert bátran járkálhatunk a színpadon vagy akár az egész teremben, miközben folyamatosan kommunikálunk. A vezeték nélküli mikrofon, a kifinomult fejlesztések révén teljesen olyan éles hangzást nyújt, mint a kábeles kivitelek. A csalódás teljesen kizárt.

LED visszajelzők, hangerő szabályozó rendszerek és a fémház teszi komfortossá a kezelését. A vezeték nélküli mikrofon szettnek még külön némító gombja is van, amire bármikor számíthatunk. Ha mindez meggyőzött bennünket a vásárlás felől, akkor nincs más dolgunk, mint megtenni azt a hangszerdepo.hu weboldalon. A páratlan minőség és kedvező ár alapfeltételek.