Mire való a dugaszolható csatlakozó?
Mire való a dugaszolható csatlakozó?

A csatlakozók sok helyen használhatóak. Nemcsak pneumatikus rendszereknél van jelen a dugaszolható csatlakozó használata, hanem a hálózatok tervezésénél, csapoknál, gáz- és villanyvezetékeknél is egyaránt. A jó csatlakozó sok gondtól megszabadít minket.

A pneumatikus rendszerekhez ajánlott a Hafner minőségi szintű dugaszolható csatlakozó használata. Egy jó csatlakozó könnyen cserélhető, bírja a terhelést és megfelel a biztonsági előírásoknak.

A Hafner ajánlatai között kapható a hollanderes, vágógyűrűs, önzárós, rozsdamentes és természetesen a dugaszolható csatlakozó is. Ezek többféle típusban vásárolhatóak meg, mint például a 900-as modell, ami műanyag és nikkelezett réz kivitelben érhető el. Az 55000-es, 56000-es és 57000-es példányok szintén nikkelezett réz kivitelben vannak gyártva.

Amennyiben valami erősebb anyagból készült dugaszolható csatlakozó megvételét tervezi, akkor a 60000-es sorozatot érdemes megvenni, hiszen az rozsdamentes acélból készül. A dugaszolható csatlakozó nagy előnye, hogy cseréje egyszerű és gyorsan kivitelezhető. Nézzen szét Ön is az online boltban és vásároljon!