brifkó tartó

Egy pénzorientált világban élünk, ahol napi szinten szükségünk van fizetőeszközökre, így azokat muszáj mindig magunknál tartanunk. A különféle pénztárcák pontosan ezért születtek meg, de valahová ezeket is be kell helyezni, hogy ne a kezünkben cipeljük. Ezt a célt szolgálja a brifkó tartó.

Tény, hogy sokan a zsebükben vagy éppen a táskájuk belsejében tudják jó helyen az értékeiket, de divat szempontjából, valamint a praktikum érdekében, megéri a brifkó tartó mellett voksolni. Nagyon egyedi megjelenést kölcsönöz az övre illeszthető terméktípus. A prémium bőr anyag nem igazán igényel külön törődést, hiszen a kopástól és a karcoktól csak egyedibb külsővel fog rendelkezni.

A Greenburry brifkó tartó egyáltalán nem merev kialakítású és 2 darab zsebbel van ellátva. Teljesen kézzel készült, ami növeli az eszmei értékét. Egyszerűen használható minden körülmények között. A brifkó tartó könnyen kiállja az idők próbáját és gyorsan a szívünkhöz fog nőni. Rendeljük meg minél hamarabb és használjuk bizalommal minden elénk kerülő helyzetben!