gyémánt csiszolókorong

A természetes anyagokkal dolgozni nagy kiváltság, de ugyanakkor komoly felelősség. Ezt jól tudják azok, akik márványból készült burkolólapokat használnak vagy éppen sírköveket formáznak. Amikor nem egyszerűen csak vágásról van szó, mert fontos az élek lesimítása is, akkor kerül előtérbe a gyémánt csiszolókorong, mint hatékony munkaeszköz.

A modern megoldásoknak hála, már nem kell külön szerszámokat választani a különböző feladatokhoz, hiszen megoldható a vágás és csiszolás egyetlen kiegészítővel. A TLS VACUUM gyémántszemcsés csiszolókorong ugyanis ellátja mindkét feladatot és ezt kiváló eredménnyel teszi.

Előpolírozáshoz, mélyebb karcok eltüntetéséhez, lyukak és süllyesztett belső részek simításához, gyors vágásokhoz ugyanúgy alkalmazható. A gyémánt csiszolókorong még a betonpadlók bevonatának az eltávolításában is élen jár. A kifejezetten magas és kiváló minőségű szintetikus gyémánttartalomnak, valamint a speciális technológiának hála, nagyon hosszú az élettartama. A gyémánt csiszolókorong mindkét oldala használható, így rendkívül költséghatékony megoldást nyújt.