Izaura TV

Néha igenis jól esik megnézni pár részt a kedvenc szappanoperából. Sok hölgynek egy fárasztó nap után ez a kikapcsolódást jelenti. Gyakran döntenek a hölgyek az Izaura TV mellett, hiszen itt egész nap örülni lehet a változatos, egyedi műsoroknak.

Nagy sikernek örvend az Ana három arca című szappanopera is. A 28. részben végre kiderül, hogy Ramiro meggyőzte Isidro-t, hogy megéri Rodrigo-nak eladni a tengerparti házat. Közben arra is fény derül, hogy Isidro San Nicolásból származik. Az Izaura TV nagy kedvence még a jól ismert Vad Angyal. Ennek a tegnapi részéből rájöhettek a nézők, hogy Ivo többé nem kezelheti az örökségének a ráeső részét. Milagros-t pedig meglepik a zárdában a lakók, mert oly sokat segített nekik az elmúlt hetekben.

Az Izaura TV sok nézőt vonz a képernyők elé a A Korona hercege sorozattal is. A legutolsó részben sem maradt el az izgalom, hiszen Tae-woo meg van győződve róla, hogy Lee San meg akarja menteni Guk-youngot. Illetve arra is fény derül, hogy a gyilkosságokért a Mestergyilkosok nevű bűnbanda a felelős.