ablakcsere bontás nélkül

Vannak olyan helyzetek, amikor az ablakcserét úgy is meg tudják oldani a szakemberek, hogy nincs szükség bontásra. Az ablakcsere bontás nélkül a tégla épületekben jöhet a leginkább szóba, abban az esetben, amikor a tulajdonos hallani sem akar a régi nyílászáró kibontásával járó kellemetlenségekről. Mikor is tanácsos az ablakcsere bontás nélkül megoldást választani?

Akkor mindenképp beválik ez, amikor a közelmúltban volt festés, tapétázás a helyiségben. Ha a fal megreped, vagy kitörik belőle egy-egy darab, akkor ezt meg kellhet ismételni, ha nem is teljes egészében, de a nyílászáró körül szinte biztosan. Az ablakcsere bontás nélkül egy olyan munkafolyamat, ami sok előnyt tartogat a ház tulajának.

Ugye ott a tény, hogy az ablak körüli fal nem sérül, olcsóbb a bontásos ablakcserénél, illetve a belső oldalon a régi ablaktok felületét el tudjuk takarni. Ezért is figyelhető meg, hogy az ablakcsere bontás nélkül egy nagyon felkapott szolgáltatás, és aki csak teheti, ezt kéri. Persze vannak bizonyos hátrányok is. Egyik az, hogy a két nyílászárótok miatt az üveg felület csökken és külső oldalon a régi ablaktok megmarad, amit aztán a továbbiakban is mázolni kell.