Skagen óra

Az óriási népszerűségnek örvendő céget egy dán házaspár Charlotte és Henrik Jorst álmodta meg. A céljuk nem más volt, mint magas minőségű, mégis megfizethető árú termékek készítése, illetve forgalmazása.

A Skagen óra igényes, kifinomult ízléssel rendelkező embereknek lett kialakítva. Ez egy olyan világmárka, amely elegáns vonalairól, letisztult és minőségei termékeiről híres. Ezek a kiegészítők nagyon vékonyak. Emellett fontos tudni róluk, hogy precíz japán és svájci szerkezetek. További jellemzői: IP bevonat, ötezer órás kopási teszt, orvosi acél, szolid titánium, kerámia tokozás, kiváló minőségű bőr és nagyon puha fonott fémszíjak, Swarovski díszítés. A Skagen óra az USA-ban az ötödik legtöbbet keresett ilyen termék.

A márka legalább egy termékét a dánok 11 %-a már beszerezte magának. Ezeknek a remek kellékeknek sikere a lapos, valamint letisztult kinézet ötvözésében rejlik. A weboldalakon utána járhat pontosabban az összetételének, az árának, a rendelési lehetőségeknek és más tulajdonságainak, amelyek rendkívül fontosak.