sexy harisnya

A harisnya feltalálójának a nevéhez nem kötődnek túl pozitív dolgok, pedig ma rengeteg hölgy áldja a nevét. A sexy harisnya a legtöbb szekrényben megtalálható és a nők egyre gyakrabban veszik elő. Régen két szín közül lehetett választani, ami az átlátszó testszín és a fekete volt, mára azonban lényegesen bővült a választék.

A sima színek mellett, rengeteg mintát is találni, ami még izgalmasabbá teszi az öltözködésünket és tényleg feldobja a hétköznapokat. A sexy szó azonban nemcsak a hétköznapi viseletre utal, hanem annál sokkal tovább megy. Ha megfelelő önbizalommal vagyunk megáldva, akkor lehet, hogy szeretnénk meglepni a másik felet és este szívesen beöltözünk.

Vannak pillanatok, amikor nem kell túlzásba esni, a sexy harisnya és egy szép fehérnemű bőven elég szokott lenni. Amennyiben nincs elég önbizalmunk, úgy rövidnadrággal vagy miniszoknyával is kiegészíthetjük, ha pedig egy magassarkút is teszünk hozzá, akkor még biztosabb lesz a sikerünk. Innentől kezdve csak arra kell figyelnünk, hogy legyen otthon 1-2 sexy harisnya!