szabadsúlyos edzőpad
szabadsúlyos edzőpad
Szabadsúlyos edzőpad

Erősítő gyakorlatokat szeretne végezni, ehhez pedig egy megbízható sporteszközt keres? Látogassa meg a Powersport webáruházat, ahol otthoni használatra tervezett edzőgépek találhatóak. A praktikusan kivitelezett szabadsúlyos edzőpad saját erőből kifejtett munkával hozza meg az eredményt, a rendszeres használat csodás, kockás és lapos hasfalat garantál.

A praktikus szabadsúlyos edzőpad férfiaknak és nőknek is remek alternatíva arra, hogy otthon, kényelmesen tudjon valaki sportolni. Számos változatából lehet válogatni, az univerzális, ráadásul összehajtható típus még a sarokba is beállítható, ha nem használja.

A kipárnázott ülőrész és háttámla nagyon kényelmes, több száz feszítés esetében csúszásbiztos marad. A szabadsúlyos edzőpad rendszerint állítható, így az elején könnyebb hasizom gyakorlatoknak hódolhat, majd az erősödéssel arányosan nehezíthetőek a feladatok is. Böngésszen kedvére és döntsön egy vagy több modell mellett. Rendelését néhány napon belül ki is szállítjuk, így fizetnie is csak átvételkor kell a gyorsfutárnak.