Valmor betonfesték
Valmor betonfesték
Valmor betonfesték

Hajlamosak lehetünk azt hinni, hogy egy kellően simára kialakított cementalapú szerkezet nem igényel külön védelmet. Ez nagy tévedés, főleg ha kültérről van szó, ugyanis itt fokozottan érezhető a természet romboló ereje. A Valmor betonfesték azt a célt hivatott betölteni, hogy megóvja, amennyire csak lehetséges az általa bevont részeket a nedvesség, fagy, kíméletlen napsütés erejétől.

Ugyanakkor itt még nem áll meg a sor, hiszen egyúttal fantasztikus díszítőelemként is szolgál a Valmor betonfesték. Többféle árnyalatban rendelhető meg és a felhordása sem jelent problémát. Bizonyos esetekben tapadó-hídként is funkcionálhat. Alkalmas esőtől védett helyeken a csúszásmentesítésre, mert megszáradva durva bevonatot alkot.

Ebből kifolyólag, a tisztítása nehézségekbe ütközhet. Lépcsőkön kimondottan hasznos a jelenléte, mert a fokozott használatból történő kopás mértékét alaposan lecsökkenti. A Valmor betonfesték további előnyeiről a felujitaswebaruhaz.hu oldalon lehet érdeklődni és egyúttal a megrendelést is elvégezhetjük ugyanitt.