redőnyvezérlés

Az árnyékoló eszközök mozgatása naponta több percet elvehet az idejéből, sőt, a nagyobb üvegfelületek esetén a fel- és lehúzás nehezen vagy egyáltalán nem kivitelezhető. A redőnyvezérlés szerencsére távirányítóval is történhet, a modern technológiának köszönhetően. Akár más funkciókkal is összeköthető, mint például az ébresztés.

Ebben az esetben a beállított időpontban a kiválasztott zene halkan elkezd szólni és ha az intelligens otthon érzékeli azt, hogy nem kelt ki az ágyból, akkor fokozatosan hangosodik. Amennyiben ez sem segít, akkor az árnyékolók lassan emelkedni kezdenek. A redőnyvezérlés a téli hőszigetelésben is sokat segíthet. Ezeken kívül más előnyei is vannak.

Távolról is irányítható, így ha esetleg elfelejtett le- vagy felhúzni, akkor a munkahelyéről is könnyen megteheti. A téli időszakhoz hasonlóan, a meleg hónapokban is megtakarítást érhet el a kivitelezésével, hiszen a klíma kevesebbet fog működni. A redőnyvezérlés maximális komfortot biztosít. A kiépítése nagyon egyszerű, mivel számos cég foglalkozik vele.