Redmi Note 4
Redmi Note 4

Az okostelefonok érájában mindenki arra vágyik, hogy egy olyan készülékhez jusson, ami az élet bármely területén a segítségünkre lehet. Ezek a csúcs kategóriás készülékek azonban az esetek többségében igen drágák, így nem engedheti meg mindenki magának. Bár a Redmi Note 4X nem nevezhető csúcskategóriás telefonnak, inkább a közép kategóriába tartozik, de tudása és megbízhatósága egyedülálló.

Mivel az ára is rendkívüli, így nagyon sokan megkedvelték ezt a készüléket, ahogy a Xiaomi márka más modelljeit is. Olcsósága ellenére a minőségében nem találunk kivetnivalót. Az akkumulátor tartóssága, a fém unibody ház strapabírósága, a hardver gyorsasága és a szoftver megbízhatósága is kielégíti az átlag felhasználók igényeit.

Ez a készülék, a szerényebb Redmi Note 4 változattal egyetemben az átlagfelhasználók számára készült. Azok részére, akik szeretnének egy erős, megbízható okostelefont, amelyet használhatnak úgy a munkájuk, mint az utazások vagy a szórakozás során, de mégsem szeretnének egy kisebb vagyont kiadni érte.  A Redmi Note 4X megjelentése elegáns és divatos. Ugyanúgy, mint a Redmi Note 4 az erősebb modell is több színben található meg a boltok polcain. A legnépszerűbbek talán a szürke és az aranyszínűek. De a klasszikus fekete készülékek is elérhetőek.

A Redmi Note 4X és a Redmi Note 4 ár/érték aránya tehát kifogástalan, és a készülékek használhatóságára sem lehet panasz. Ha nem akar sokat fizetni az okostelefonért, akkor érdemes megfontolni valamelyik Redmi Note 4 modell vásárlását.