Süni báb

Még a felnőttek is szeretnek játszani, hát még a gyerekek! Nekik egyszerűen lételemük a játék, ráadásul mindig és mindennel tudnak mókázni.

A bábjáték kiváló ötlet az unalmas estékre, de a barátokkal töltött szabadidő hangulata is a maximumra fokozható. Kedves és kifejezetten mókás a süni báb, ami ahhoz képest, hogy süni, meglepő módon puha és selymes. Már 3 éves kortól ajánlott. A cleverpuppets.hu webáruházból egyszerűen be tudja szerezni, csemetéje nagy örömére. A szája a hasán keresztül mozgatható és úgy van kialakítva, hogy gyermek- és felnőtt kezek egyaránt életre tudják kelteni. A süni báb megvásárlásával biztosítja a csöppségek csengő kacagását az otthonába, hiszen nagyon jó móka ezzel szórakozni.

Ha a gyerkőc akár csak egyszer is a barátaival fogja használni, meglátja, ezután igen gyakran lesz tele a ház apró vendégekkel. Vegye meg a kicsinek a süni bábot, mert ez akkor is megfelelő, amikor éppen betegeskedik vagy valami miatt szomorú, hiszen ez a barátja meg fogja vigasztalni őt.