propolisz tinktúra

Az téli időszakban kiemelt figyelmet kell szentelni az immunerősítésre. Ilyenkor sokkal könnyebben megfázunk és az időjárás a különböző influenzajárványoknak is igencsak kedvez, ezért fontos, hogy támogassuk a szervezetünk védekezőképességét.

A propolisz tinktúra nagy segítséget nyújthat ebben, hiszen a benne található rengeteg gyógyhatású anyagnak köszönhetően, amelyek között vannak aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek is, jelentős vírus-, baktérium- és gombaölő hatással bír.

A hagyományos propolisz tinktúra alkoholt tartalmaz, azonban kapható alkoholmentes változatban is, így gyerekek szintén fogyaszthatják ezt a nagyszerű étrend-kiegészítőt. A bölcsiben, oviban és iskolában a lurkók még inkább ki vannak téve a különböző fertőzéseknek, így az esetükben különösen fontos, hogy az immunrendszerük kellően fel legyen készülve a „támadásokra”.

Érthető, ha valaki ehhez nem szívesen alkalmazna gyógyszertári, kémiai úton előállított szereket, de szerencsére nem is feltétlenül szükséges. A propolisz tinktúra tökéletes alternatívát kínál.