propolisz csepp

A méhpempő hasznos tulajdonságai a szemészettől a bőrgyógyászatig terjednek. A propolisz csepp, amit a betegek nagyon széles körben használnak, elősegíti a szövetek regenerálódását, csökkenti a gyulladást és fertőtlenít.

A propolisz egy képlékeny anyag, aminek az állaga a sűrű gyantához hasonló. A kis munkások méhpempőt termelnek, hogy befoltozzák a kaptárak réseit. Így megerősítik az otthonukat és védelmet nyújtanak a baktériumok bejutása ellen is. A propolisz csepp összetétele jótékony tulajdonságok széles skáláját biztosítja az emberiségnek: antibakteriális hatása csökkenti a gyulladást, aktiválja a szövetek regenerálódását, elősegíti az immunitást és megszabadít a fájdalomtól.

A szem és a bőr betegségeinek kezelésére sokszor a propolisz cseppek jelentik az egyik legjobb megoldás. A termék lehetővé teszi, hogy a méhpempő hasznos tulajdonságai a test legtávolabbi helyeire is behatoljanak. Általánosságban elmondható, hogy a propolisz cseppeknek gyakorlatilag nincs ellenjavallata. Gyermekeknek, terhes és szoptató nőknek is engedélyezett.