Tablet olcsón

Ma, amikor már rengeteg technikai kütyü vesz minket körül, elengedhetetlen, hogy vásárlás esetén okosan válasszunk a széles kínálatból. Példának okáért, ha egy tablet olcsón elvihető, az még közel sem jelenti azt, hogy nem minőségi, illetve nem tartalmazza ugyanazokat a funkciókat, amelyeket a nevesebb készülékek.

Jó példa erre a hazánkban a nemrég megjelent Huangguan X17-es jelzésű táblagép is, ami garantáltan csúcsteljesítményt kínál a felhasználóknak. Azzal párhuzamosan persze, hogy ez a tablet olcsón és rendkívül egyszerűen megrendelhető, több sajátos előnnyel is bír. Lévén, hogy mobiltelefonként nem használható, rengeteg plusz beépített tárhelyet kínál, ami egy TF-kártya segítségével, akár 32 GB is bővíthető.

A Huangguan X17-en egy 800 MHz-es processzor fut, adott ugyanakkor az Android 2.3-as operációs rendszer, illetve 7 inches kijelző is tartozik hozzá. Tehát, annak ellenére, hogy ez a tablet olcsón érhető el, minden lehetőséget megad arra, hogy Ön ugyanazt a maximális teljesítményt élvezhesse, mint amit a drágább, esetleg népszerűbb márkanevek is biztosítanak.